Kaia 930 x 120

pendiuc.1

Pendiuc a plecat in Serbia, urmeaza Armenia

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a plecat joi, 20 octombrie, in Serbia. El va participa la o serie de actiuni organizate de municipalitatea din orasul Kragujevac cu care Pitestiul este infratit. Dupa aceasta deplasare, Pendiuc este invitat sa mearga in Armenia.

Pendiuc conduce in Serbia o delegatie a Primariei Pitesti care va participa la comemorarea a 70 de ani de la tragedia care a lovit orasul Kragujevac atunci cand fascistii au impuscat mii de civili, inclusiv copii, ca represalii la o serie de actiuni ale rezistentei sarbe. Municipiul Pitesti este reprezentat la acest eveniment de 40 de ani.

Revenirea in tara este progaramata pe 22 octombrie, iar pe 24 octombrie ar trebui sa inceapa vizita in Armenia. Aceasta va avea loc ca urmare a unei invitatii primita din partea Ambasadei Armene.

Programul include vizitarea regiunii Shirak, a regiunii Tavush si a orasului Dilijan, a capitalei Erevan si primirea la o serie de inalti oficiali ai statului, asa cum este cazul Ministrului Administrarii Teritoriale si a viceprim-ministrului Armenei. Revenirea in tara este programata pentru 28 octombrie.

Se spera cu aceasta ocazie ca vor fi legate relatii de colaborare cu partea armeana, inclusiv din punct de vedere economic, cultural si social, precum si administrativ printr-o infratire.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA