Donaris 930 x 122

    pendiuc_pitesti

    Pendiuc, din nou naş

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, a avut duminică, 29 ianuarie 2012, o zi încărcată, fiind încă o dată naş de botez împreună cu soţia sa, Gabriela. Cei doi au botezat un băieţel care a primit numele Teodosie, derivat din numele primarului. Băieţelul este fratele unei fete care, la rândul ei, a primit numele Teodora, tot după edilul Piteştiului.

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, a fost din nou naş. De botez, de această dată. Tudor Pendiuc şi soţia sa, Gabriela, au fost naşii celui de-al treilea copil al unui cuplu special pe care l-au cununat în urmă cu câţiva ani la Piteşti.

    Este vorba de un nepot al său din Bucovina, Alexandru Panciuc, care s-a căsătorit cu Olesea, născută în Republica Moldova.

    Cei doi s-au cunoscut la Piteşti în timpul studenţiei şi tot aici s-au căsătorit, dar locuiesc la Ştefăneşti. Ei au acum trei copii: o fată pe nume Teodora, un băiat pe nume Gabriel şi încă un băiat care a fost botezat ieri cu numele Teodosie.

    Evenimentul a avut loc la Biserica Brătienilor din Ştefăneşti, iar ceremonia religioasă a fost oficiată chiar de Înalt Prea Sfinţia Sa Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3