EcoMoto 930×122

pendiuc_ganditor02

Pendiuc face lobby pentru România la Bruxelles

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, pleacă miercuri, 18 iulie 2012, la Bruxelles, la invitaţia preşedintelui Comitetului Regiunilor Europene, Mercedes Bresso. Cu această ocazie, lui Pendiuc îi va fi reînnoit mandatul de 4 ani de membru în Comitetul Regiunilor. Primarul din Piteşti nu se va rezuma însă la această latură a deplasării de la Bruxelles.

„Acolo mă voi întâlni şi cu grupurile politice reprezentative, voi răspunde astfel la toate întrebările legate de situaţia politică din România.

Voi spune acolo exact ce s-a întâmplat, dar mai ales că s-au respectat toate legile ţării şi Constituţia. Legislaţia s-a aplicat cu rapiditate, este adevărat, dar asta nu înseamnă că nu a fost corect aplicată sau respectată.

La noi suntem obişnuiţi ca legile să se aplice greoi, şi poate tocmai de aici au fost unii surprinşi de rapiditatea cu care s-au făcut demersurile de suspendare a preşedintelui”, ne-a declarat Tudor Pendiuc.

Referendumul pentru demiterea preşedintelui României, Traian Băsescu, este programat să aibă loc pe data de 29 iulie 2012. Este pentru a doua oară când Băsescu ajunge în faţa unui referendum de demitere, după ce şi în 2007 a fost suspendat din funcţie de către Parlament.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90