Eurial 930 x 122

pendiuc_diploma

Pendiuc – grad de multumire 90%

Adrian Moraru, director adjunct in cadrul Institutului pentru Politici Publice (IPP), si Elena Iorga de la acelasi Institut au prezentat ieri la Primaria Pitesti rezultatele unui sondaj de opinie privind perceptia cetatenilor orasului cu privire la calitatea serviciilor oferite de municipalitate. Sondajul a fost realizat in luna decembrie a anului 2010 pe un esantion reprezentantiv de 1.060 de persoane, telefonic. Marja de eroare este de plus-minus 3%. Prima intrebare la care s-a raspuns a fost daca Pitestiul merge intr-o directie buna. 62% dintre cei intervievati au spus ca da. A doua intrebare a fost cum este viata pitestenilor acum fata de cu un an in urma, 75% spunând ca este mai proasta. Nu este vorba de niciun paradox, a doua intrebare relevând nemultumirea fata de masurile luate la nivel central. A treia intrebare este lamuritoare : in ce masura actuala stare de lucruri din viata dumneavoastra a fost influentata de modul in care este condus orasul ? 84% au spus ca in mica masura sau deloc.

Cât de multumiti sunt pitestenii fata de serviciile Primariei ? 74% au spus ca sunt multumiti sau foarte multumiti (« cel mai mare nivel de apreciere din tara). Cât de multumiti sunt pitestenii fata de activitatea primarului Tudor Pendiuc ? 58% au spus ca sunt multumiti, 32% au spus ca sunt foarte multumiti si doar 4,8% au spus ca sunt nemultumiti !

In schimb, doar 36,7% dintre pitesteni sunt multumiti sau foarte multumiti de activitatea consilierilor locali.
In ceea ce priveste proiectele pe care cetatenii le-ar vrea abordate cu prioritate, 94% se refera la parcari, trotuare si alei (modernizare si reabilitari), iar 35% nu vor sa fie facut adapost pentru câini !

Cele mai mari nemultumiri ale cetatenilor sunt cele privind lipsa gestionarea parcarilor, dar si de siguranta si ordinea publica (câinii de pe strazi si lipsa unui numar suficient de politisti pe strazi). Oamenii sunt foarte multumiti de iluminatul public, de activitatile culturale, de retelele de apa si gaze.

Sondajul a fost comandat de Primaria Pitesti si a costat 19.000 de lei.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90