New Profesional Consult 930 x 122

pendiucbun

Pendiuc îi pune la punct pe şefii DJST

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, a ţinut ieri să facă o serie de precizări cu privire la deplasarea de la Bruxelles a unei delegaţii pe care a condus-o şi care a fost ocazionată de conferirea de către Comisia Europeană a titlului de „Oraş European al Sportului” pentru Piteşti în 2013.

Tudor Pendiuc a calificat drept „gratuite” şi „nepotrivite” afirmaţiile şefilor Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Argeş care au spus că din delegaţie ar fi trebuit să facă parte şi reprezentanţi ai acestei instituţii. „Trebuie să fie clar că invitaţia am primit-o eu personal din partea Asociaţiei Capitalelor Europene ale Sportului.

Nimeni nu mi-a spus să chem pe altcineva. La Parlamentul European au fost numai primari şi viceprimari, nu responsabili cu sportul de la nivel guvernamental. Reacţia celor de la Direcţia de Sport este nepotrivită şi gratuită, pentru că nu este vina mea că nu au fost şi ei invitaţi.

În plus, cele trei persoane care m-au însoţit – Cătălin Rădulescu, Andrei Gerea şi Ionuţ Zisu – au suportat toate cheltuielile de transport şi cazare, iar pentru presă a plătit Parlamentul European prin europarlamentarul Cătălin Ivan.

Este o practică frecventă şi absolut legală”, a spus Tudor Pendiuc care a mai anunţat că în curând va semna un protocol cu preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Tineret şi Sport, Carmen Tocală, privind organizarea unor competiţii sportive la Piteşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90