930×122 POSADA 5

pendiuc.1

Pendiuc il sesizeaza pe Barroso

Tudor Pendiuc vrea sa il sesizeze pe presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu privire la situatia lucrarilor de refacere a strazilor dupa reabilitarea si modernizarea retelelor de apa si canalizare. Primarul Pitestiului este nemultumit de modul in care arata strazile, in conditiile in care primavara a venit si lucrarile intarzie.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a declarat ca vrea sa il sesizeze pe Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, cu privire la modul in care se desfasoara lucrarile de refacere a carosabilului la Pitesti in cadrul unui proiect cu finantare europeana derulat de firma portugheza Soares da Costa. Barroso a fost premier al Portugaliei si ministru de externe al acestei tari.

„Domnul viceprimar Cornel Ionica s-a intalnit cu reprezentantii acestei societati si acestia i-au spus ca dupa 15 aprilie se vor primi banii pentru lucrari. Dar mi-e greu sa cred ca lucrurile la nivelul Uniunii Europene se misca atat de greoi.

Am facut sesizari peste tot, s-ar putea sa mai fac una si ma gandesc sa fac o sesizare catre domnul Barroso. Nu trebuie sa suporte pitestenii disconfortul generat de deficientele acestei firme care a castigat licitatia internationala de refacere si extindere a retelelor de apa si canal din Pitesti”, a spus Pendiuc.

Multe din strazile Pitestiului arata ca dupa bombardament din cauza ca lucrarile de refacere au intarziat, pana acum portughezii dand vina pe vreme.

Eurial 555 x222
570×90 MAIA