930×122 CAPRA 5

pendiuc.1

Pendiuc infirma zvonurile privind negocierile cu PDL

 

Tudor Pendiuc a tinut sa faca o serie de precizari cu privire la „traseele” pe care le-a avut de urmat in ziua in care Constantin Nicolescu, presedintele PSD Arges, era arestat preventiv pentru 29 de zile. Pendiuc a raspuns astfel unor zvonuri care-l dadeau la negocieri cu PDL.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a tinut ieri sa faca o serie de precizari privind unele zvonuri care au aparut „pe piata” imediat dupa arestarea lui Constantin Nicolescu, presedintele PSD la nivel judetean si al Consiliului Judetean.

Astfel, deoarece saptamana trecuta el nu a fost toata ziua la Tribunal pentru a fi in randurile membrilor de partid care il sustineau pe Constantin Nicolescu (cel care urma sa afle daca va sta sau nu in arest 29 de zile), Tudor Pendiuc – care este si presedinte executiv al PSD Arges – a declarat ca a avut mare parte din zi ocupata cu treburi importante la Bucuresti si la Curtea de Arges.

Zvonurile avansau ideea ca, de fapt, Pendiuc ar fi fost la negocieri cu PDL pentru a trece la acest partid.

„Nu am fost la nicio negociere cu niciun partid. Vreau sa se stie foarte clar ca am fost dimineata la Adunarea Eparhiala de la Curtea de Arges, al carui membru sunt, dupa care am fost plecat la Bucuresti unde am avut treaba la mai multe institutii.

Cum am venit de la Bucuresti, am stat 10 minute la Primarie si apoi am mers la Tribunal. Orice alte speculatii si zvonuri sunt neavenite, neadevarate si tendentioase”, a spus primarul. Nu este insa pentru prima data cand un asemenea zvon circula, in special in preajma alegerilor, dar de fiecare data insa realitatea infirmand astfel de informatii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3