Donaris 930 x 122

bâlci

PENDIUC, LUAT LA ROST: „ÎN CENTRU TE IZBEȘTE MIROSUL DE MICI ȘI TE ÎNEACĂ FUMUL DE GRĂTAR!”

Piteștenii au posibilitatea să i se plângă edilului Tudor Pendiuc și pe site-ul domunuleprimar.ro. Unii dintre ei reclamă maniera deloc europeană în care se face comerț în orașul lalelelor.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De exemplu, o piteșteancă, Elena Iordache, reclamă dughenizarea din zona Exercițiu. „Doresc să semnalez o situaţie deranjantă din punct de vedere estetic şi neconformă cu un oraş european. Pe strada Exerciţiu, în dreptul fostului restaurant Carpaţi, sunt foarte multe spaţii comerciale din termopan amplasate pe trotuar. Trotuarul trebuie utilizat pentru plimbări, eventual amplasate bănci pentru a staţiona, şi în niciun caz pentru un comerţ cu dughene, tarabe şi alte asemenea. Este foarte deranjant şi denotă o proastă administrare a spaţiului public”.

Piteșteanca nu se opreşte aici. Ea reclamă și „bâlciul” din centrul orașului: „În centrul Piteştiului te izbeşte un miros de mici şi te îneacă un fum de grătar ca la un bâlci de ţară. Spaţiul public nu este pentru comerţ stradal. Şi dacă s-ar impune o activitate comercială într-o astfel de zonă, trebuie respectate nişte standarde (flori, lemn, fier forjat) în amenajarea spaţiului respectiv, care să le ofere un ambient plăcut trecătorilor. Luaţi exemplu de la alte ţări europene, care nu permit aşa ceva.”

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90