930×122 CAPRA 5

pendiuc_USL

Pendiuc merge dupa investitori brazilieni in Portugalia

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, va participa, în perioada 6 – 8 iulie, la o întâlnire în Portugalia cu oameni de afaceri din Brazilia. Primarul nu va merge singur în Portugalia (la invitaţia primarului Paolo Fonseca din Ourem – Fatima), cu cu o delegaţie a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş.

 

 

La întâlnire va fi prezent şi vicepreşedintele Braziliei care va fi însoţit de oameni de afaceri din domeniile: turism, construcţii, industria articolelor religioase, hale industriale, mobilier pentru medicină, industria alimentară şi produse tradiţionale.

„Încep, astfel, o ofensivă, dacă pot spune aşa, pentru locuri de muncă. Vreau să atragem cât mai mulţi investitori în Piteşti şi în zona metropolitană, iar următoarea legătură va fi, împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, cu China”, a spus primarul care apreciază că pieţele din cele două ţări merită toată atenţia.

Edilul a mai spus că este o greşeală că până acum autorităţile române nu s-au orientat către pieţe precum cele menţionate mai sus, dar şi Rusia sau Ucraina, datorită potenţialului uriaş pe care acestea îl au.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90