EcoMoto 930×122

    pendiuc_cupluri

    Pendiuc oficiază căsătorii de Simfonie

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, a anunţat ieri că va oficia căsătorii civile de Simfonia Lalelelor, ediţia din acest an. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, numai că acţiunea este reluată după mai bine de 10 ani.

    Pendiuc a precizat că va oficia căsătorii la… Casa Cărţii, acolo unde va fi şi expoziţia dendro-floricolă principală a participanţilor la Simfonie.

    Căsătoriile vor fi oficiate sâmbătă între orele 10 şi 13, iar cei care doresc să îşi unească destinele cu această ocazie specială pot să se înscrie încă de pe acum. Oricum, actele necesare pentru căsătoria civilă trebuie depuse la Primărie cu 15 zile înainte de oficiere. Ceremoniile vor avea loc la etajul I al clădirii Casei Cărţii.

    Simfonia Lalelelor, ediţia cu numărul 35, se va desfăşura în acest an în perioada 27 – 29 aprilie, la două săptămâni după Paşti.

    Tudor Pendiuc oficiază căsătorii şi în nopatea de Revelion, an de an, peste 200 de cupluri alegând în ultimul deceniu să îşi unească destinele în noaptea de trecere dintre ani.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90