New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc_diploma

Pendiuc, plimbat cu blindatele prin Irak

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a luat legatura cu colegii sai din Primarie carora le-a transmis primele impresii legate de Irak, tara in care se afla pentru a sustine o serie de prelegeri pe teme de administratie publica. Pendiuc a plecat pe 6 aprilie in orasul irakian Erbil si va reveni la Pitesti saptamana viitoare.

Tudor Pendiuc le-a transmis colegilor din Primarie ca orasul Erbil este intr-o zona destul de sigura, de mai bine de doi ani si jumatate aici nemaiavand loc atentate. Primarul s-a intalnit la Erbil si cu o familie de romani din Iasi care au afaceri in Irak si care l-au asigurat ca zona este una linistita.

Totusi, din motive de siguranta, delegatia din care a facut parte primarul pitestean a fost preluata de la aeroport cu o masina blindata care a transportat-o la un hotel de 4 stele care se afla, de asemenea, sub paza militara. Pendiuc a inceput ieri seria conferintelor, doar duminica urmand sa fie zi libera. Primarul conferentiaza in fata a 94 de irakieni din administratia locala.

Orasul in care se desfasoara aceste conferinte se afla la o distanta de 60 de kilometri de Babilon, unul dintre cele mai cunoscute orase ale antichitatii.

Tudor Pendiuc participa in Irak la o misiune a Agentiei Guvernului SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID).

{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3