Donaris 930 x 122

    pendiuc.1

    Pendiuc: „Avem cea mai curată apă!”

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, a afirmat miercuri, 11 aprilie 2012, că în municipiul reşedinţă de judeţ din Argeş se bea una dintre cele mai curate ape din ţară. Acest lucru se datorează investiţiilor făcute în ultimii ani cu fonduri de la bugetul local şi de la Uniunea Europeană. Primarul a răspuns şi unor opinii conform cărora preţul apei potabile din Piteşti ar fi prea mare.

    „Argumentul pentru care preţul este mai mare este acela că aceasta a fost una din condiţiile puse pentru a putea accesa fonduri europene.

    Nu măream preţul, nu puteam lua circa 40 de milioane de euro pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din municipiu, plus modernizarea uzinei de apă şi a staţiei de epurare, dar nici 99 milioane de euro – bani europeni – pentru proiectul de extindere a reţelelor şi în alte localităţi.

    Şi în celelalte oraşe ale ţării se va ajunge aici deoarece vor fi condiţii stricte de mediu şi de calitate care vor trebui respectate, aşa că şi acolo vor fi preţuri mai mari.

    Important este însă că avem cea mai curată apă iar acest lucru înseamnă un plus enorm pentru sănătatea piteştenilor”, a spus Pendiuc.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90