New Profesional Consult 930 x 122

    Baschet_cu_Craiova

    Pendiuc: „Partidele care vor să premieze echipa de baschet se descalifică”

    Baschetul piteştean, puternic susţinut de autorităţile locale, a reuşit o performanţă deosebită de curând, aducând după mulţi ani un trofeu important. Este vorba de Cupa României, ceea ce înseamnă că BCM U va participa şi în cupele europene. Primarul Pendiuc sustine ca partidele politice care ar dori sa premieze echipa, asa cum se aude, nu fac altceva decat sa se „descalifice”.

    În contextul în care o asemenea performanţă este demnă de luat în seamă, au apărut semnale cum că unele partide ar dori să premieze echipa de baschet pentru acest rezultat. Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, consideră că un asemenea gest ar fi unul strict politic şi total neavenit.

    „Echipa de baschet este a Piteştiului. Nu e a unui partid sau altul. Am auzit cum că unele partide ar vrea să premieze echipa, dar cine va face aşa ceva se descalifică. Motivele nu ar fi decât strict electorale.

    Puteau să susţină mai demult echipa, când erau probleme financiare şi noi, municipalitatea, ne zbăteam să facem rost de finanţare. Acum ar fi un gest pur politic. Ori, echipa nu are nicio culoare politică.

    Este finanţată din banii piteştenilor şi ai unor sponsori care au fost alături de noi şi pe sprijinul cărora ne bazăm în continuare”, ne-a declarat Tudor Pendiuc.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3