NOR CURIER 930X122

    Arnold-Schwarzenegger_1

    Pendiuc s-a întâlnit cu Arnold Schwarzenegger

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti, a participat recent la o reuniune în Bruxelles. Cu această ocazie, primarul s-a întâlnit și cu celebrul actor Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului american California.

    „La Bruxelles am fost în calitate de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România. Pe de-o parte, am semnat Memorandumul de Înţelegere cu Autorităţi Locale pentru Sustenabilitate, în cadrul unui proiect european. Pe de altă parte, am fost şi la Convenţia Primarilor, de la Parlamentul European.

    Aici au fost prezenţi şi preşedintele CE, Jose Manuel Barosso, şi actorul Arnold Schwarzenegger. Cu amândoi am schimbat câteva cuvinte, s-au purtat foarte natural şi bine cu toată lumea. Despre Arnold ce să spun? Faţă de cum arată la televizor, parcă are mai multe riduri în realitate!”, spune primarul.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90