930 x122 grota rece

pendiuc.1

Pendiuc s-a intors din Austria

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a participat in perioada 18-19 septembrie la Adunarea Generala a Institutului Regiunilor Europene (IRE) si la cea de-a 7-a Conferinta a Regiunilor Oraselor Europene. Evenimentul s-a desfasurat la Linz, in Austria.

Adunarea Generala a IRE a aprobat programul de activitati pentru perioada 2011 – 2012, fiind prezentat si programul cu finantare europeana „Europa pentru Cetateni”. 

In plus, forumul expertilor europeni  “Agenda Digitala pentru Europa ca sansa pentru regiunile cele mai putin dezvoltate” a fost un alt prilej de discutii privind contextul economic european din acest moment, unul foarte dificil din cauza crizei. La eveniment au fost prezenti numerosi oficiali din mai multe tari ale Europei.

„Acestia au subliniat rolul important pe care trebuie sa il aiba guvernele locale pentru stoparea recesiunii economice, dar si pentru declansarea cresterii economice. De asemrnea, intreaga asistenta a fost unanim de acord ca niciun guvern central nu trebuie sa ia  hotarari care privesc guvernele locale fara o consultare prealabila cu acestea”, a declarat Tudor Pendiuc.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90