Donaris 930 x 122

paunescu_inmormantare02

Pendiuc si Vacaroiu, condoleante lui Paunescu

O delegaţie de la Primăria Piteşti, condusă de primarul Tudor Pendiuc si directorul Filamonicii, Jean Dumitrascu, a fost prezenta la Bucuresti pentru a-i aduce un ultim omagiu poetului Adrian Paunescu.

paunescu_inmormantare01
La Ateneul Roman, primarul, irectorul Filarmonicii Piteşti – Jean Dumitraşcu, secretarul general al primăriei – Iosiv Cerbureanu, directorul Centrului Cultural – Carmen Dumitrache, şi directorul din cadrul Primăriei Piteşti – Dan Teodorescu, s-au intalnit si cu fostul enator de Arges si premier, Nicolae Vacaroiu. Delegatia pitesteana a depus două coroane de flori, una din partea Primăriei şi alta din partea colectivului Şcolii Nr. 15 Adrian Păunescu din Piteşti. 
paunescu_inmormantare04

In memoria lui Adrian Paunescu, Centrul Cultural Piteşti organizează luni, de la ora 16, un spectacol dedicat sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil. Manifestarea va avea loc pe scena din Piaţa Vasile Milea şi va fi susţinută de Tiberiu Hărăguş, Grupul Folk P620, Valentin Grigorescu, Grupul Zavaidoc, Grupul Vocal Armonia şi tineri dansatori de la Clubul Total Dance, coordonat de Alfred Schieb.
Vineri, de la ora 18, în Sala Studio, Teatrul Al. Davila va organiza un spectacol dedicat poetului.
Poetul Adrian Păunescu a fost inmormantat ieri, pe Aleea Scriitorilor, din Cimitirul Bellu. Păunescu a murit la Spitalul de Urgenţă Floreasca, vineri, avînd probleme cardiace, hepatice şi la plămîni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3