Kaia 930 x 120

pendiuc.1

Pendiuc vrea să se adreseze Parlamentului!

Tudor Pendiuc, primarul Pitestiului, vrea sa se adreseze Parlamentului. El va face in acest sens in curand o cerere oficiala catre conducerea celor doua Camere ale Parlamentului, tema pe care va dori sa discute fiind aceea a cainilor fara stapan. Pendiuc face acest demers in calitate de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Tergiversarea adoptării unei noi legi privind gestionarea câinilor fără stăpân este de natură să-l deranjeze la culme pe primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc. Edilul s-a arătat de-a dreptul supărat pe aleşii care amână luarea unei decizii într-o problemă foarte importantă pentru toate comunităţile din România.

În acest sens, primarul a anunţat că, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România, va cere să se adreseze Parlamentului pentru a aduce în atenţie problema maidanezilor. Nu de alta, dar poate aşa se vor trezi aleşii neamului şi vor acţiona.

„Sunt supărat pe parlamentari. Ajung să ne mănânce maidanezii pentru că nu avem o lege care să ne ajute să rezolvăm problema! Nici nu au venit să ne întrebe şi pe noi ceva legat de acest subiect, aşa că sunt revoltat.
Sunt unii care au ajuns în Parlament de pe locul 3, alţii care au ajuns în Parlament cu mai puţine voturi ca mine, aşa că ei trebuie să lase comunităţile să ia decizii privind eutanasierea sau nu a maidanezilor.

Noi deja lucrăm la construirea unei biobaze, vom acoperi mii de metri pătraţi de teren cu construcţii, vom duce câinii acolo, dar ce le dăm să mănânce?”, a spus primarul care speră ca legea să fie adoptată cât mai repede.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3