Eurial 930 x 122

pendiuc06

Pendiuc vrea sa dea FC Arges afara. Penescu nu a platit un sfant!

Tudor Pendiuc ameninta ca va da FC Arges afara de pe terenul Nicolae Dobrin, dupa ce Cornel Penescu nu a platit un leu de pe urma celor 14 meciuri disputate pe arena din Pitesti.

Actuala conducere nu a respectat protocolul încheiat cu Consiliul Local prin care se angaja că va plăti 1500 de lei pentru fiecare meci diputat pe arena respectivă.  Primăria a dat în judecată clubul, pentru recuperarea datoriilor. Procesul este pe rol la Tribunalul Argeş, următorul termen fiind programat pentru luna septembrie. Conform documentelor Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, care are în administrare stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeş are o datorie de peste 21.500 lei, la care se adaugă penalităţile de întârziere. 

Mai mult decât atât, Tudor Pendiuc este gata sa formeze o noua echipa impreuna cu scoala de fotbal a lui Dani Coman, fiind unele informatii ca deja a fost achizitionata o echipa din liga a III-a in acest sens. Pendiuc va avea în aceste zile o discuţie foarte serioasă cu cei doi oficiali ai grupări din Trivale, Cornel Penescu şi Cătălin Barbu. Tudor Pendiuc se gândeşte serios să înfiinţeze o nouă echipă care va urma să fie susţinută de primărie. „În aceste zile voi avea o discuţie cu cei de la FC Argeş, pentru a vedea ce au de gînd. Am contactat deja mulţi oameni de fotbal care cunosc foarte bine legislaţia, pentru a găsi cea mai bună soluţie. Până miercuri lucrurile vor fi foarte clare, vom şti ce avem de făcut. Dacă nu vom găsi înţelegere cu actuala conducere a lui FC Argeş, iau în calcul şi altă variantă, aceea de a crea o nouă echipă a Piteştiului. Ţinta mea este promovarea în Liga I chiar din primul an, nu are sens să lungim lucrurile”, a declarat Pendiuc.

 

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90