Donaris 930 x 122

penescu_catuse

Penescu afla marti daca e liber

Pitesti. 20 mai. 2010.
Magistratii Tribunalului Argeş au admis astazi cererea de eliberare sub control judiciar a omului de afaceri Cornel Penescu, insa decizia nu este una definitiva si a fost deja atacata cu recurs de catre procurorii DNA. Pana martea viitoare cand se va judeca recursul, Penescu va spra la libertate, tot din spatele gratiilor. Instanta a dispus ca, pe timpul liberarii provizorii, Penescu sa nu paraseasca tara si sa sa se prezinte la organele de urmarire penala sau la instantele de judecata de cate ori este chemat. De asemenea, in aceasta perioada, Penescu nu are voie sa se deplaseze la vreo manifestatie fotbalistica sau sa ia legatura cu ceilalti inculpati si cu martorii din dosar ori cu familiile acestora.
Cu o zi in urma, Tribunalul Argeş a respins cererea de eliberare sub control judiciar formulata de avocatii fostului director al hypermarketului PIC, Liviu Facaleata, arestat preventiv pentru complicitate la luare de mita in dosarul in care sunt cercetati si arbitrii Ionica Serea si Marius Martis.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90