930 x122 grota rece

    PenitenciarulColibasi06

    Penitenciarul Colibaşi recrutează personal de pe băncile liceelor din Argeş!

    Penitenciarul Colibaşi şi Spitalul Penitenciar Colibaşi au început pe 25 martie o acţiune, cu echipe mixte, de prezentare în liceele argeşene a ofertei de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Campania se desfăşoară până pe 5 aprilie.

    Prima acţiune a fost la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, din Mioveni, ocazie cu care elevilor prezenţi le-au fost oferite detalii şi pliante privind ocuparea locurilor vacante din instituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precum şi din celelalte instituţii de învăţământ partenere, cu specific penitenciar.

    „Informarea tinerilor argeşeni va continua în zilele următoare prin vizite la alte 15 colegii şi grupuri şcolare din Piteşti, în vederea recrutării candidaţilor pentru concursul de admitere în instituţii de învăţământ din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională. Campania de informare se derulează la nivel naţional, este adresată tinerilor aflaţi în ultimii ani de liceu şi vizează creşterea interesului tinerilor pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar. Ca puncte forte pentru oferta de şcolarizare se asigură gratuit masa, cazarea, echiparea şi asistenţa medicală, precum şi acordarea unei solde lunare în perioada şcolarizării. Imediat după finalizarea studiilor, absolvenţilor li se asigură un loc de muncă, prin repartizarea într-o unitate din sistemul penitenciar şi li se acordă grad profesional.

    Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere și probele de admitere pot fi obţinute la birourile de resurse umane şi formare profesională din Penitenciarul Colibaşi şi Penitenciarul Spital Colibaşi”, se arată într-un comunicat transmis redacţiei noastre de către conducerea penitenciarului.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90