EcoMoto 930×122

Ion-Georgescu

Percheziţii la Primăria Mioveni! Primarul acuză prejudicii de imagine!

Procurorii de la Parchetul Argeş şi judiciarişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice au descins astăzi la sediul Primăriei Mioveni. Aceştia au făcut percheziţii şi au solicitat mai multe documente legate de o serie de balastiere care funcţionează pe raza oraşului.

„Reprezentanţii Primăriei oraşului Mioveni au făcut în ultimele 15 luni sesizări către toate instituţiile şi structurile competente ale statului referitoare la escavările de balastru pe raza oraşului Mioveni. Pe 11 septembrie, începând cu ora 7, salariaţii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Argeş şi ai Parchetului Argeş, în urma unei sesizări, au făcut percheziţii la Primăria Mioveni.

Sper ca instituţiile statului să verifice şi pe cel care cred că a făcut sesizarea şi ca, în urma verificărilor, cei care au escavat ilegal să răspundă pentru prejudiciile aduse statului şi să fie obligaţi la refacerea zonei afectate.

Cred că aceste documente puteau fi solicitate în mod direct (ca şi în alte cazuri), dar apreciez că există, în acelaşi timp, şi un interes în a prejudicia imaginea instituţiei pe care o reprezint. Oraşul Mioveni este singurul din ţară recunoscut de Comisia Europeană pentru promovarea principiilor europene în ceea ce priveşte protecţia mediului.

Doresc să informez argeşenii şi în special locuitorii oraşului Mioveni că nu sunt probleme de altă natură şi că vom reveni cu mai multe amănunte”, se arată într-un comunicat al Primăriei Mioveni, semnat de primarul PSD Ion Georgescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90