EcoMoto 930×122

perchezitie

PERCHEZIŢIE ÎN PITEŞTI. FEMEIE CU PISTOALE

Percheziţie în Piteşti. Femeie cu pistoale. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș şi colegii lor de la Serviciul Criminalistic au făcut ieri o percheziție domiciliară în Pitești, a anunţat astăzi Biroul de Presă al Poliţiei argeşene.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Percheziţia s-a desfăşurat acasă la Ionela-Simona Ion, în baza unui mandat eliberat de Judecătoria Pitești, într-un dosar penal întocmit sub acuzaţia de nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Conform sursei citate, au fost ridicate mai multe pistoale de tip airsoft cu aer comprimat și bile metalice, în privinţa cărora femeia ar fi publicat anunţuri pe internet pentru comercializarea lor.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.”, anunţă Biroul de Presă al Poliţiei Argeş. „Potrivit prevederilor Legii nr. 295/2004, armele scurte sau lungi (cu aer comprimat) care pentru aruncarea proiectilului metalic folosesc forța de expansiune a aerului comprimat sau a gazelor sub presiune aflate într-un recipient și care nu dezvoltă o viteză a proiectilului mai mare de 220 m/s sunt supuse autorizării.”, mai precizează sursa citată. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3