NOR CURIER 930X122

Arges

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ – STATUL, FURAT

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, au făcut astăzi o percheziţie domiciliară în orașul argeșean Costeşti, la locuinţa unei persoane bănuite de evaziune fiscală.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2010 reprezentanţii unei societăţi comerciale din Costeşti cu profil de colectare de deşeuri feroase ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni nereale de achiziţii de mărfuri şi nu ar fi înregistrat şi declarat la organele fiscale relaţii comerciale de livrare de mărfuri. Bugetul statului ar fi fost prejudiciat astfel cu aproape 392.000 de lei, sumă reprezentând impozit pe profit şi TVA neachitate.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente şi înscrisuri cu valoare probatorie. Cercetările continuă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3