930 x122 grota rece

bloc

PERCHEZIȚII ÎN BLOCUL COREMI – SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

Poliţiştii piteșteni şi ai secţiilor de poliţie urbană arondate și luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş („mascații”) au descins în această dimineață în blocul de locuinţe Coremi din Piteşti. Perchezițiile au fost pentru verificarea modului de respectare a legii în domeniul evidenţei populaţiei, a modului de atribuire spre folosinţă a camerelor de locuit, pentru depistarea persoanelor urmărite şi pentru prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Au fost verificate 238 de persoane și date 8 sancţiuni contravenţionale conform OUG 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate. 15 persoane au fost duse la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru verificări suplimentare. Totodată, au fost ridicate mai multe contracte de închiriere şi alte documente. De asemenea, a fost găsit un piteștean în vârstă de 33 de ani care figurează ca urmărit de autorităţile din Marea Britanie.

La acţiune au participat şi jandarmi. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3