EcoMoto 930×122

perchezitii

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

Percheziții în Argeș. La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş și luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş fac 7 percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub acuzația de evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2007 – 2010 administratorii unei societăţi comerciale din orașul argeșean Ştefăneşti, cu ocazia construirii unor imobile, ar fi evidenţiat în actele contabile cheltuieli fictive reprezentând prestări de servicii şi achiziţii de materiale de construcţii în valoare de 2.000.000 de lei. Prejudiciul creat, potrivit Poliției argeșene, ar fi de 800.000 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA care nu s-au achitat.

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

Patru persoane vor fi duse la Poliție pentru audieri. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3