930 x122 grota rece

evaziune

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. SUSPECȚI DUȘI LA AUDIERI

Percheziții în Argeș. Suspecți duși la audieri.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş și împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale, au făcut ieri 10 percheziţii domiciliare. Perchezițiile s-au desfășurat în judeţele Argeş, Ilfov și Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane fizice şi la sediile unor persoane juridice bănuite de evaziune fiscală.

Informația ne-a fost furnizată cu puțin timp în urmă de Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada martie-aprilie 2017, suspecții ar fi introdus în România mai multe transporturi de marfă (îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de marochinărie şi accesorii) de provenienţă intracomunitară, cu destinaţie declarată Bulgaria.

De fapt, bunurile ar fi fost transportate la un depozit din judeţul Argeş şi livrate ulterior către societăţi comerciale din Bucureşti. Prejudiciul este estimat la aproximativ 1.000.000 de lei.

În urma perchezițiilor au fost ridicate pentru continuarea anchetei documente de evidență contabilă, sisteme informatice și telefoane mobile.

7 persoane au fost duse la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri. Poliția nu precizează numele celor implicați.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90