EcoMoto 930×122

isu

PERICOL ÎN CEAIR. “CHIAR TOATĂ LUMEA ÎNCHIDE OCHII?”

Un cititor ne-a transmis pe adresa redacției un semnal de alarmă cu privire la o problemă din piața agroalimentară Ceair din Pitești (piață a municipalității), problemă pe care o consideră potențial periculoasă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

“Aș vrea să vă semnalez o problemă legată de piața Ceair din Pitești. Am fost recent la cumpărături și am constatat că intrarea principală din piață este blocată de vitrine. Accesul se face pe o singură ușă.

Acum vă întreb: dacă de la atâtea frigidere se produce un scurtcircuit și izbucnește un incendiu, ce s-ar întâmpla? Pe unde s-ar face evacuarea de urgență a personalului și a clienților?!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Recent, într-un weekend, piața era plină ochi și am stat la coadă ca să intrăm și să ieșim. Este inadmisibil! Au fost nenumărate controale de la ISU, dar chiar toată lumea închide ochii? Chiar atâta corupție?!”, ne transmite cititorul.

Cerem Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș să verifice sesizarea și să ia măsurile cuvenite în cazul în care situația o cere.

Pe pagina de facebook ePitesti.ro sau pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro ne puteți trimite și dumneavoastră informații, sesizări sau imagini care pot deveni o știre. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90