Donaris 930 x 122

isu

PERICOL ÎN CEAIR. “CHIAR TOATĂ LUMEA ÎNCHIDE OCHII?”

Un cititor ne-a transmis pe adresa redacției un semnal de alarmă cu privire la o problemă din piața agroalimentară Ceair din Pitești (piață a municipalității), problemă pe care o consideră potențial periculoasă.

Citiți și: Construirea unui spital nou la Pitești, în dezbatere

“Aș vrea să vă semnalez o problemă legată de piața Ceair din Pitești. Am fost recent la cumpărături și am constatat că intrarea principală din piață este blocată de vitrine. Accesul se face pe o singură ușă.

Acum vă întreb: dacă de la atâtea frigidere se produce un scurtcircuit și izbucnește un incendiu, ce s-ar întâmpla? Pe unde s-ar face evacuarea de urgență a personalului și a clienților?!

Citiți și: Alertă pentru clienții Penny Pitești! Produs infestat cu o bacterie periculoasă

Recent, într-un weekend, piața era plină ochi și am stat la coadă ca să intrăm și să ieșim. Este inadmisibil! Au fost nenumărate controale de la ISU, dar chiar toată lumea închide ochii? Chiar atâta corupție?!”, ne transmite cititorul.

Cerem Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș să verifice sesizarea și să ia măsurile cuvenite în cazul în care situația o cere.

Pe pagina de facebook ePitesti.ro sau pe adresa de e-mail [email protected] ne puteți trimite și dumneavoastră informații, sesizări sau imagini care pot deveni o știre. 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441