930 x122 grota rece

curbă

PERICOL ÎN CURBĂ! PITEȘTENII CER SOLUȚII

Pericol în curbă! Mai mulţi piteșteni de pe strada Smeurei le atrag atenţia autorităţilor locale cu privire la pericolul de pe respectiva arteră de circulație.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Într-o petiție adresată Primăriei, oamenii reclamă că în curba din dreptul sediului Jandarmeriei Argeș în jos, mai ales pe sensul de coborâre către Centru, „se întâmplă între 5 şi 15 accidente rutiere pe an”. „Unele sunt mai grave, altele mai uşoare. Vă rugăm frumos să analizaţi această situaţie şi să luaţi măsuri după cum urmează:

1.Instalare de benzi rezonatoare pe carosabil din vopsea pentru marcaje rutiere.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

2.Înfiinţarea unui post permanent de poliţie rutieră exact în poarta care dă spre terenul de sport al Colegiului „Brătianu”.

Acestea sunt două măsuri care ar mai diminua numărul de accidente. Poliţistul rutier nu trebuie să facă altceva decât să stea acolo şi să supravegheze traficul, mai ales la orele de vârf. Simpla lui prezenţă i-ar face pe şoferii care apasă pedala de viteză să se mai gândească o dată.”, se arată în mesajul transmis Primăriei. Propunerile vor fi analizate în comisia de circulaţie a municipiului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3