NOR CURIER 930X122

depozitelor

PERICOL ÎN PITEȘTI! ÎN CE HAL ARATĂ!

Priviți în ce hal arată o stradă din Pitești după ploile din ultimele zile! Între paranteze fie spus, nu este singura.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Fotografiile ne-au parvenit pe adresa redacției de la un șofer indignat, pe bună dreptate. Potrivit cititorului nostru, pozele sunt făcute la intersecția Găvenii cu Depozitelor.

Groapa din asfalt reprezintă un pericol. În primul rând, pentru că nu este luminată corespunzător pe timpul nopții, ne reclamă cititorul. În al doilea rând, pentru că există riscul ca autoturismele care trec prin zonă să sufere stricăciuni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Oare nu se puteau pune câteva plăci din beton, peste care să se poată circula provizoriu?”, întreabă cititorul. O întrebare de bun simț. De mult prea bun simț comparativ cu nivelul astronomic de nesimțire al firmei care lucrează în zonă și față de nivelul la fel de ridicat de nesimțire al birocraților de la Primărie care nu fac verificări în teren și nu amendează.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3