pizzeria sapori  930 122

dn 73

PERICOL! PENAL PE UN IMPORTANT DRUM DIN ARGEȘ

În ciuda repetatelor acțiuni ale polițiștilor rutieri și a insistentelor semnale trase de presă, pe șoselele din Argeș continuă să circule smintiți. Zi de zi, fără excepție, una dintre principalele nereguli este șofatul sub influența băuturilor alcoolice, infracțiune care poate provoca accidente soldate cu răniți și morți.

Citiți și: Poliția face angajări! Recrutare extinsă!

Un astfel de caz s-a consumat ieri pe drumul național 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe raza comunei argeșene Valea Mare Pravăț. Un individ din Rucăr aflat la volanul unei autoutilitare a fost oprit în trafic de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung. Individul, în vârstă de 47 de ani, nu „doar” că era băut, în plus nu avea nici permis de conducere, anunță Biroul de Presă al Poliției argeșene.

Individul a fost dus de polițiști la Spitalul Municipal Câmpulung, acolo unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Rucăreanul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru conducerea unei mașini fără permis auto (faptă pedepsită de lege în această speță cu închisoare de la 1 la 5 ani) și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice (faptă pedepsită de lege în această speță cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă). (Foto Arhivă: crimetime.ro)

Citiți și: Accident șocant: Trei tinere de 18 și 19 ani, lovite de mașină și lăsate în urmă de șoferul fugar

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3