Donaris 930 x 122

accident

PERICOL ÎN PITEȘTI! ATENȚIE CÂND TRAVERSAȚI PE TRECEREA DE PIETONI!

A traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, a devenit în Pitești un adevărat pericol. La sfârșitul anului trecut v-am prezentat numeroase cazuri de pietoni loviți de mașină chiar pe „zebră”. Nici noul an nu începe sub auspicii mai bune din acest punct de vedere.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

O fată în vârstă de 14 ani, din Pitești, a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. S-a întâmplat pe Calea Craiovei. Potrivit Biroului Rutier Pitești, șoferul vinovat de producerea accidentului, tot piteștean, are 61 de ani. Conducătorul auto circula dinspre strada Gheorghe Doja către strada Exercițiu. Șoferul nu era băut, dar neatenția a condus la producerea evenimentului rutier. Din fericire, conform sursei citate, minora a suferit răni ușoare.

Despre alte accidente care au avut loc în Pitești cu pietoni loviți de mașină pe „zebră” puteți (re)citi ici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/s-intamplat-din-nou-pietoni-loviti-pe-zebra-pe-strazile-exercitiu-si-gheorghe-sincai/.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90