930×122 CAPRA 5

cod galben

BRADU_INUNDATII_OCTOMBRIE_2013

PERICOLUL DE INUNDAȚII PERSISTĂ! CODUL GALBEN, PRELUNGIT!

Argeșul continuă să se afle sub cod galben din punct de vedere hidrologic. În urmă cu puțin timp Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a prelungit codul emis ieri până mâine, 8 martie, la ora 18.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Într-o declarație pentru ePitești, prefectul județului, Cristian Soare, spune că până la această oră ploile nu au provocat mari probleme în Argeș. Potrivit sursei citate, au existat doar cazuri izolate de curți inundate din cauza precipitațiilor. Soare precizează că Instituția Prefectului a trimis încă de ieri către toate primăriile din județ câte o înștiințare prin care administrațiilor locale li se cere să urmărească cu atenție debitele cursurilor de apă. Aseară, de la ora 21, Cristian Soare, alături de prefecții din celelalte opt județe aflate sub cod galben sau portocaliu, a avut o videoconferință de urgență cu Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Amintim că Argeșul este începând de ieri, de la ora 21, sub cod galben din punct de vedere hidrologic. Codul vizează creșteri de debite și de niveluri, cu depășiri ale cotelor de atenție, pe râuri din bazinul Vedea. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3