Eurial 930 x 122

rabla

Persoanele juridice din Arges, neinteresate de programul „Rabla”

Numarul persoanelor fizice care s-au inscris in programul national de innoire a parcului auto (Rabla) este destul de mare in Arges, dar nu se poate spune acelasi lucru si despre persoanele juridice. In acest sens, Agentia Regional de Protectia Mediului Pitesti (ARPM) face apel la persoanele juridice din judet sa se inscrie in acest program.

„Avand in vedere, numarul redus de dosare de acceptare depuse la Admistratia Fondului pentru Mediu, de proprietarii – persoane juridice si operatorii economici fara pesonalitate juridica – din judetul Arges, pentru Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, cunoscut sub numele de ”Programul Rabla”, reamintim ca, in perioada 21 martie – 15 octombrie 2011, se desfasoara  sesiunea de inscriere”, se arata intr-un comunicat al ARPM.

“Sunt eligibile urmatoarele categorii de  persoane juridice romane: unitatile administrativ – teritoriale, unitatile sau instituţiile de invatamant de stat sau cele private acreditate, instituţiile publice, inclusiv institutele de cercetare – dezvoltare infiintate ca institutie publica, organizatiile neguvernamentale, unitatile care apartin cultelor religoase recunoscute în Romania si operatorii economici, inclusiv institutele de cercetare – dezvoltare care isi desfasoara activitatea in regim economic.  

Dosarul de acceptare a proprietarului trebuie sa cuprinda documentele prevazute in articolul 34 din Ordinul Ministrului Mediului si Padurilor nr. 772 din 31 ianuarie 2011, pentru aprobarea Ghidului de finantare al programului.

Proprietarii – persoane juridice si operatori economici fara personalitate juridica care intrunesc, cumulativ, toate criteriile de eligibilitate menţionate in ghidul de finantare pot depune sau pot trimite prin posta, cu confirmare de primire, dosarul de acceptare, legat, paginat si opisat, intr-un singur exemplar, in plic sigilat, la Administratia Fondului pentru Mediu”, a spus Zoltan Kalman, directorul ARPM Pitesti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90