NOR CURIER 930X122

PAVELE_PIATA_PRIMARIEI_PITESTI

Piața Primăriei sau Piața plăcilor sparte?

La o privire de ansamblu, pentru mulți Piața Primăriei Pitești arată bine.

Dacă, însă, cobori privirea, este imposibil să nu observi zecile de plăci de granit sparte de pe caldarăm. Primele probleme au apărut nu la multă vreme după terminarea lucrărilor de modernizare a zonei, lucrări realizate de firmele Zeus și Selca. Pentru că lucrările erau încă în garanție, înlocuirea plăcilor fisurate s-a făcut atunci pe banii constructorilor. Între timp, perioada de garanție a expirat, dar plăcile continuă să crape. Probabil ca urmare a calității „excelente” a materialului sau a lucrării! De această dată, plăcile cu probleme sunt înlocuite pe banii municipalității, adică ai piteștenilor. Chiar astăzi, trei angajați ai Administrației Domeniului Public se moșmondeau în jurul unor plăci sparte, ca să le înlocuiască (vezi foto).

Chestionat de ePitesti asupra subiectului, Cornel Constantin Ionică, viceprimar al Piteștiului, dă vina pe frig și pe ploi, care ele, bietele, ar provoca daune insurmontabile amărâtelor de plăci de granit. Aiurea! La fel de crăpate au fost și primăvara, și vara!

Piața Primăriei a fost amenajată de societățile Zeus și Selca, cu bani de la bugetul local. Lucrarea a făcut parte din cea de a treia și ultima etapă de modernizare a zonei centrale, de promenadă, a Piteștiului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90