NOR CURIER 930X122

Piedone nu s-a prezentat la proces

Pitesti. 3 iulie 2009. Judecatoria Pitesti. Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, nu s-a prezentat, astazi, la primul termen al procesului privind anularea permisului de conducere, fiind reprezentat doar de avocat. Potrivit purtatorului de cuvant al Judecatoriei Pitesti, judecator Alina Mateescu, instanta si-a declinat competenta in acest caz in favoarea Sectiei Contencios Administrativ a Tribunalului Arges. Decizia instantei poate fi atacata cu recurs in termen de cinci zile de reprezentantii Institutiei Prefectului Arges. Procesul impotriva lui Cristian Popescu Piedone a fost intentat de Ministerul Administratiei si Internelor, prin Institutia Prefectului Arges, dupa ce prefectul Marcel Proca a semnat, pe 25 mai, decizia de suspendare a permisului de conducere al primarului sectorului 4 al Capitalei, existand indicii ca documentul a fost obtinut in mod fraudulos. Pe langa Cristian Popescu Piedone, prefectul judetului Arges le-a suspendat permisele, din aceleasi motive, altor trei persoane publice, respectiv fotbalistii Cosmin Moti si Adrian Ropotan si manelistul Vali Vijelie, pe numele sau real Valentin Rusu.

Cosmin Moti, al carui permis a fost suspendat pe 13 mai, a avut primul termen pe 17 iunie, dar nu s-a prezentat pe motiv ca nu a putut fi citat, cauza fiind amanata pentru 9 septembrie.

in cazul lui Adrian Ropotan, la primul termen din 30 iunie, Judecatoria Pitesti si-a declinat competenta in favoarea Sectiei Contencios Administrativ a Tribunalului Arges.

in cazul lui Vali Vijelie, al carui permis a fost suspendat pe 15 iunie, primul termen a fost stabilit pentru data de 23 septembrie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3