930 x122 grota rece

împușcat

PISTOLARUL DIN TRIVALE, ÎN LIBERTATE!

Reținut ieri pentru 24 de ore, pistolarul din Trivale a primit astăzi o măsură preventivă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Nu a fost arestat preventiv, ci va fi cercetat în stare de libertate, dar sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Controlul judiciar presupune anumite restricții și reguli, printre care și prezentarea la Poliție după un program stabilit de autorități. Hotărârea a fost luată de procurorul de caz.

Amintim că bărbatul este acuzat că ieri ar fi împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc un agent de pază de la firma privată MSS. Incidentul a avut loc la baza de agrement Trivale din Pitești. Bărbatul este acuzat de loviri și alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și a liniștii publice. Toate detaliile despre incidentul armat de ieri, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pistolarul-din-trivale-retinut/.  

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90