NOR CURIER 930X122

Pitesti

catuse_arestat

PITEȘTEAN BĂNUIT DE TÂLHĂRIE, PRINS DE UN POLIȚIST ÎN TIMPUL LUI LIBER

Un poliţist piteștean de la Biroul Investigaţii Criminale a prins ieri în oraș un individ în vârstă de 28 de ani bănuit că pe 2 iunie ar fi comis o tâlhărie.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Individul, din Pitești, a fost depistat de polițist în timp ce acesta din urmă se afla nu în perioada orelor de serviciu, ci în timpul său liber, informează Poliția Argeș. Poliția nu oferă, însă, detalii despre împrejurările în care a fost reținut suspectul și nici despre identitatea polițistului.

Ulterior, Poliția a stabilit că individul este autorul unei tâlhării în plină stradă și în plină zi. Pe 2 iunie, în jurul orei 17:15, bărbatul i-ar fi smuls de la gât unei persoane un lănțic din aur. S-a întâmplat pe o stradă din cartierul piteștean Exercițiu.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul din Pitești al Poliției argeșene. Urmează ca astăzi el să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90