930 x122 grota rece

turcescu

Pitestean la conducerea TVR

Televiziunea Romana ar putea fi condusa de un pitestean. Este vorba de un cunoscut realizator TV care s-a remarcat si in campania electorala din toamna anului trecut cand a moderat ultimele confruntari televizate dintre cei mai importanti candidati la presedintia tarii.

Pitesteanul Robert Turcescu, cunoscut realizator radio si TV, a fost propus sa preia functia de director interimar al Televiziunii Romane. Acesta ar urma sa îl înlocuiasca pe actualul director general Alexandru Sassu, pana la numirea unui nou Consiliu de Administratie la TVR.

Informatia a fost confirmata de parlamentarul Raluca Turcan. „S-a decis numirea unui director interimar la TVR. Persoana propusa a fost domnul Turcescu”, a spus Raluca Turcan, presedinte al Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor si initiatoare a unui proiect de modificare a Legii de functionare a TVR si SRR.

„Probabil ca în urmatoarele zile vor avea loc discutii pe aceasta tema. Confirm ca sunt dispus sa iau în serios o astfel de propunere”, a spus Turcescu.

Nu este prima oara cand se discuta despre aceasta trecere a lui Turcescu la TVR, dar acesta a declinat pana acum ofertele primite.

Robert Turcescu a lucrat mult timp in radio inainte de a deveni cunoscut pentru show-ul de televiziune „100%” realizat la Realitatea TV. In ultimii ani, Turcescu a devenit o figura emblematica a acestui post central de televiziune, dar cariera sa este axata si pe predarea jurnalismului. Turcescu este si autor de carti, ultimul volum lansat de acesta numindu-se „Dans de Bragadiru” care reuneste cele mai importante scrieri ale jurnalistului din „Dilema Veche”.

{loadposition inside}

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90