930X122 MAIA

ioana răducu

PITEȘTEANCĂ MEDALIATĂ LA OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE ENGLEZĂ

Piteșteancă medaliată la Olimpiada Națională de engleză. Elevă la Colegiul Naţional ,,I.C. Brătianu” din Piteşti, Ioana Răducu a obținut un rezultat deosebit la Olimpiada Națională de limba engleză, desfășurată recent în Constanța.

Citiți și: ELEVE DE LA ”BRĂTIANU”, PREMIATE OLIMPIC

Concurând la secțiunea destinată elevilor de clasa a IX-a, Ioana Răducu a ocupat locul al doilea, cu un total de 97,50 de puncte (din 100 posibile) după proba scrisă și proba orală.

Ioana a fost foarte, foarte aproape de primul loc, ocupat de Ana Maria Stănescu, de la Colegiul Național “Nichita Stănescu” din Ploiești.

Citiți și: PITEȘTI: CURS DE LIMBA ENGLEZĂ

Precizăm că Ioana Răducu este pregătită de profesoara Codruța Mihail (foto).

La această ediție a Olimpiadei Naționale de limba engleză Argeșul a participat cu un lot alcătuit din 6 elevi, 4 dintre ei învățând la Colegiul Naţional ,,I.C. Brătianu” din Piteşti.

Amintim că elevii din Argeș au obținut rezultate bune și foarte bune și la fazele naționale ale olimpiadelor de limba franceză (subiectul pe larg, AICI) și matematică (AICI, amănunte).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3