New Profesional Consult 930 x 122

înmormântare

PITEȘTEANCA MOARTĂ ÎN ACCIDENT ÎN CONSTANȚA, ÎNMORMÂNTATĂ AZI

Ioana Mădălina Gherghina, tânăra de 34 de ani din Piteşti care a murit într-un tragic accident de mașină în drum spre mare, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Cu durere în suflet și lacrimi în ochi, membrii familiei și prietenii săi şi-au luat adio de la Oana, așa cum îi spuneau apropiații.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Femeia a fost înmormântată în cimitirul Sfântul Gheorghe.

Administrator al unui hotel din stațiunea Vama Veche, Ioana Mădălina Gherghina a murit zilele trecute într-un mod tragic. În timp ce se afla la volanul mașinii sale, în județul Constanța, pe autostrada A 4, Mădălina a pierdut controlul asupra autoturismului. Potrivit Poliției, mașina a lovit parapetul care desparte sensurile de circulație și un sens giratoriu și s-a răsturnat. Conform aceleiași surse, tânăra a fost proiectată din autoturism pentru că nu purta centură de siguranță și a decedat pe loc.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Precizăm că Ioana Mădălina Gherghina scria și poezii, poezii pe care o bună prietenă intenționează să le adune într-un volum și să i le publice.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3