930 x122 grota rece

castigator

Pitesteanul care a falimentat „pacanelele”: castig de 16.3000 lei!

Duminică seara, aşa cum de altfel o făcea ori de câte ori avea bani, unul din tinerii din cartierul piteştean Trivale, Cristi, de 20 de ani, a mers într-o locaţie din zona Complexului 1, pentru a se delecta, şi de ce nu, câştiga la păcănele.

Avea la el 70 de lei, bani care unul câte unul au fost introduşi în aparat, fără ca norocul să se întrezărească vreun pic. Şi cu ăştia şi fără ăştia, oricum nu am ce realiza, şi-a zis tânărul atunci când a scos din buzunar ultimii lei, introducându-i ca şi pe predecesorii acestora în aparat. Zgomotul care s-a auzit la scurt timp după acţionarea manetei l-a făcut în primă fază să creadă că este o greşeală, a fost însă adus la realitate de cele afişate pe monitor era câştigătorul a nu mai puţin decât 16.300 de lei!

Îmi daţi banii sau fac scandal?

Normal că angajaţii şi-au anunţat imediat patronul despre cele întâmplate, acesta promiţându-i marelui câştigător că poate veni abia a doua zi pentru a intra în posesia banilor. A doua zi însă a tot fost amânat de la o oră la alta şi, uite aşa a venit marţi, zi în care lui Cristi au început să-i sară „capacele” şi mergând iar la sediul firmei cu păcănele le-a zis celor de acolo că este hotărât în cazul în care şi astăzi este plimbat de colo- colo, să facă un mare scandal.

Probabil că speriat de complicaţii, proprietarul aparatelor cunoscute şi ca păcănele, a avut o discuţie cu Cristi cei doi căzând la pace iar câştigătorul a primit câteva mii de lei.

patron_casa_de_pariuri

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90