930 x122 grota rece

capital

PITEȘTEANUL DRAGOȘ PĂTROI, ÎN TOP 300 CAPITAL

Dragoș Pătroi poate fi citit și în ce mai recentă apariție publicistică a prestigioasei reviste Capital. Apreciatul consultant fiscal, care este și colaborator al ePitești, a publicat un editorial în „TOP 300 Cei mai bogați români”. Editorialul are un titlu incitant, care invită grabnic la lectură: „Relaţiile fiscale cu străinătatea și „magia neagră”.

Citiți și: PUTRED DE BOGAȚI! CEI MAI AVUȚI ARGEŞENI

„Mă gândesc cum poate reacţiona un investitor nerezident când vede că la noi simpla derulare a tranzacţiilor cu firme off shore a ajuns să echivaleze – din start şi fără alte raţionamente suplimentare – cu o faptă apriori condamnabilă, „prin care se scot banii din ţară”, chiar dacă se are în vedere doar o realocare a costurilor pe baze corecte, legale, evident că în vederea optimizării sarcinii fiscale, dar cu încadrarea în „marja de eroare” a cadrului normativ. Îşi va mai deschide sufletul şi, mai ales, portofelul să investească ceva bănuţi în această piaţă emergentă denumită România?”, scrie Dragoș Pătroi în editorialul pe care vă invităm să-l citiți în întregime în „TOP 300” al revistei Capital.

Amintim că Pătroi este licenţiat şi doctor în ştiinţe economice al Academiei de Studii Economice din Bucureşti și membru al Camerei Consultanţilor Fiscali. Are în spate o activitate de circa 14 ani în sectorul public (la Garda Financiară, la Inspecţia Fiscală, la Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul teritorial Pitești, ca specialist în investigarea infracţiunilor economice, și la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş, instituție pe care a condus-o în anul 2009). Începând din luna mai 2011 este managing partner în cadrul propriei sale firme de consultanţă fiscală.

Citiți și: CONACE BOIEREŞTI DIN ARGEŞ, LA VÂNZARE! VEZI LA CE PREŢURI!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90