930 x122 grota rece

    danone

    Pitesteni alaturi de Zidane

    Tinerii fotbalisti de la LPS Aripi Pitesti care reprezinta Romania la Danone Nations Cup in Africa de Sud au facut cunostinta cu unul dintre idolii lor, marele Zinedine Zidane. Acesta i-a vizitat pe pitestenii pregatiti de profesorul Laurentiu Iordache si insotiti de primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, chiar la bazele sportive unde s-a desfasurat competitia in Africa de Sud.

    Cei 28 de pusti din Pitesti au facut poze cu Zidane, cel care i-a urmarit la meciurile desfasurate la campionatul rezervat juniorilor de 12-13 ani. „L-am vazut cand a venit. Parca am jucat mai cu pofta stiind ca se uita Zidane la noi”, a spus pentru Prosport Vladut Vlad, un pitestean supranumit Banel.

    LPS Aripi a incheiat competitia pe locul 28, cu doua victorii, doua infrangeri si trei egaluri. In meciul de clasament, urmasii lui Dobrin au fost invinsi de Canada cu 2-1.

    Ceva mai bine s-a clasat cealalta echipa din Romania, Scoala Dinias (Timisoara). In competitia celor de 13 ani, banatenii au incheiat pe pozitia a 25-a (trei victorii, doua infrangeri, doua egaluri). In meciul de clasament, romanii au invins Belgia la penalty-uri (1-1 la sfarsitul timpului regulamentar).

    Din pacate, competitia in sine a fost umbrita de conditiile precare de cazare oferite de organizatori, copiii din Pitesti fiind instalati in camere cu paturi de campanie suprapuse, cu tavan din stuf si cu toalete si bai comune. Asta, in conditiile in care copii din alte tari – cum ar fi Franta – au fost cazati in conditii mult mai bune.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90