Donaris 930 x 122

capuse

PITEȘTENI, AVEȚI GRIJĂ LA CĂPUȘE!

Atragem atenția Primăriei asupra unui potențial pericol: căpușele.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Un piteștean ne-a reclamat că în urma unei plimbări prin centrul Piteștiului câinele său s-a ales cu o căpușă. Reclamația este însoțită și de o fotografie doveditoare în acest sens. În aceste condiții, ne întrebăm cât de eficiente au fost acțiunile de dezinsecție operate în Pitești? Cu atât mai mult cu cât municipalitatea plătește bani frumoși din bugetul local, adică din banii piteștenilor, pentru dezinsecție. Până una, alta, le recomandăm proprietarilor de animale de companie, dar mai ales părinților de copiii mici să aibă mare grijă.

Potrivit specialiștilor, „înțepătura căpușelor poate determina leziuni grave ale tegumentului, unele specii pot provoca paralizii, iar alte specii servesc ca vectori pentru diverse microorganisme, transmițând tifosul, boala Lyme, febra recurentă etc.”

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90