Donaris 930 x 122

canal

PITEȘTENI REVOLTAȚI ÎN CARTIERUL CRAIOVEI

Piteșteni revoltați în cartierul Craiovei. Mai mulţi locuitori din zona Valea cu Tei din cartierul piteștean Craiovei solicită casetarea de urgență a canalului situat între Turceşti şi podul care ţine de DN 65 Pitești – Slatina.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Oamenii reclamă, revoltați, că în zonă sunt probleme de mediu (miros neplăcut și mizerie) şi cer Primăriei o lucrare similară celei din Prundu, acolo unde un canal asemănător a fost acoperit.

Potrivit municipalității, anumite probleme juridice nu permit, însă, deocamdată derularea unei astfel de investiţii. Mai exact, conform sursei citate, există o suprapunere de cadastre care trebuie obligatoriu remediată înainte de a se decide începerea lucrărilor. Situaţia poate fi îndreptată numai în instanţa de judecată. Prin urmare, va mai dura până când solicitarea va putea fi onorată. (Foto: cartierul Craiovei)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3