SMART KIDS 930X122

ridicat

Pitesteni, vi se pregateste ceva neplacut

A fost o perioadă în care, dacă veneai cu treabă la oraş şi nu te orientai atunci când îţi parcai autoturismul, riscai să nu îţi mai găseşti maşina acolo unde ai lăsat-o. Urma o alergătură, nervi cât cuprinde şi achitarea unei taxe de câteva sute de lei, asta dacă-ţi mai vroiai maşina.

Era vorba la vremea respectivă despre o colaborare dintre Primăria Piteşti şi o societate care avea ca obiect de activitate ridicarea autoturismele parcate neregulamentar, parcarea acestora în incinta firmei respective, iar pentru recuperarea ei, era musai să achiţi o anumită sumă de bani.

Apărând unele disfuncţionalităţi între cei care aveau în fişa postului identificarea, ridicarea şi transportarea maşinilor, această operaţiune a fost sistată. Asta până de curând, mai nou fiind reluate discuţiile în vederea unei noi colaborări iar faptul că una dintre sarcini urmează să-i revină nou înfiinţatei poliţii locale, i-au făcut pe edilii locali să reia activitatea de ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar. Iar acest lucru urmează să se întâmple în cel mai scurt timp.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90