930×122 CAPRA 5

    danone

    Pitestenii nu recunosc rezultatul din Africa de Sud

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, si Laurentiu Iordache, antrenorul echipei LPS Aripi Pitesti, au revenit in tara alaturi de juniorii pe care i-au insotit la Danone Nations Cup in Africa de Sud. Cei doi au organizat o conferinta de presa in care si-au prezentat impresiile legate de competitia din Africa de Sud unde echipa pitesteana s-a clasat pe locul 28 din 40 de participante.

    Primarul Pendiuc a reafirmat faptul ca a fost vorba de o competitie de nivel mondial doar prin prisma faptului ca au participat echipe din 40 de tari. In rest, conditiile au lasat de dorit. „A fost o competitie mai mult cu tenta comerciala. Nu am mai participat niciodata la un eveniment cu atat de multe deficiente de organizare. Cazarea a fost sub orice critica pentru noi, in timp ce pentru altii s-au gasit solutii la hotel”, a spus primarul care a apreciat, totusi, baza sportiva a Universitatii din Pretoria.

    La randul sau, Laurentiu Iordache a spus ca aceasta competitie nu a avut menirea de a arata nivelul echipelor, ci a fost facuta sa se termine cat mai repede. Meciurile au fost concentrate in doar doua zile, regulile initiale au fost date peste cap iar reprizele au durat mult mai putin decat se stia la plecarea in Africa.

    „Niciodata nu am participat, in 30 de ani, la o asemenea competitie. Pe plan fotbalistic a fost o competitie de nivel zero. Mancam toti in cort, ca la nunta sau la pomana! Au bagat organizatorii de la Danone la inaintare fotbalul, ca prinde la lume, dar numai sa isi prezinte ei marfa. Daca stiam ca asa vor sta lucrurile, nu mai plecam! Sm pierdut timpul degeaba. Eu unul nu recunosc clasamentul pentru ca acolo nu s-a jucat fortbal”, a spus Iordache.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90