930×122 CAPRA 5

    traficanti_arestati

    VIDEO:Pitestenii traficanti au fost arestati pentru 29 de zile

    Pitesti. 12 mai. 2010.
    Traficantii de droguri din municipiul Pitesti care au fost surprinsi in flagrant de politistii antidrog, in timp ce comercializau cocaina si mefedrona au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. In baza interceptarilor telefonice, luni noaptea, politistii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitesti, au desfasurat o actiune de combatere a traficului si consumului de droguri pe raza judetelor Arges si Valcea.
    Astfel, a fost surprins in flagrant M.G., de 26 de ani, din municipiul Pitesti, in timp ce incerca sa comercializeze, in municipiul Pitesti, aproximativ 20 de grame de cocaina si 20 de grame de mefedrona – droguri de mare risc. Tanarul a incercat sa vanda drogurile chiar unui politist sub acoperire. Mergand pe firul afacerii, ofiterii antidrog l-au prins in flagrant, in orasul Dragasani din judetul Valcea, pe I.I., de 25 de ani, din municipiul Pitesti, care incerca sa comercializeze cantitatea de 20 de grame de mefedrona.
    In urma investigatiilor efectuate, s-a stabilit faptul ca suspectii procurau drogurile atat din municipiul Bucuresti cat si din Bulgaria, dupa care le distribuiau unor consumatori din judetele Arges si Valcea.Cu ocazia perchezitiei efectuate la locuinta lui M.G., politistii au mai descoperit alte 20 de grame de droguri de mare risc, precum si un pistol calibrul 9 mm si patru cartuse. Pe langa cantitatile de droguri, politistii au ma gasit si importante sume de bani, serigi si alte ustensile folosite la prepararea si consumul drogurilor.
    Ambii suspecti au fost prezentati ieri Tribunalului Arges, unde au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de mare risc. Totodata, M.G. este cercetat si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiei si conducere fara permis. In cauza a mai fost retinuta si o tanara, patroana unui salon de infrumusetare din Pitesti, aceasta fiind prietena unuia dintre traficanti. Fata a fost retinuta pentru detinere si consum de substante stupefinate, insa dupa o nopate de audieri la Parchet a fost eliberata. De asemenea, in cauza, ofiterii din cadrul B.C.C.O Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitesti continua cercetarile in vederea documentarii si probarii intregii activitati infractionale a suspectilor, precum si pentru identificarea altor persoane implicate in traficul de droguri de mare risc.
    Procurorul Nicolae Blaga, seful DIICOT Arges, a declarat ca cei trei tineri vindeau mefedrona cu 2oo lei gramul si cocaina cu 120 euro gramul, drogurile fiind cumparate din Bucuresti. Cei trei suspecti sunt cunostinte mai cevhi ale politistilor, tinerii avand la activ mai multe antecedente penale pentru infractiuni de natura economica, vatamare corporala si fapte de violenta.Pedeapsa pentru trafic de droguri de mare risc este intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90