New Profesional Consult 930 x 122

caroli

PITEȘTENII VOTEAZĂ, ȘERVEȚELUL CAROLINO PREMIAZĂ!

Cu sprijinul Caroli, cea mai votată școală din Pitești va fi premiată cu echipamente sportive pentru elevii clasei întâi.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Începutul școlii reprezintă pentru elevii clasei întâi intrarea într-o nouă etapă a vieții lor, plină de noi provocări și activități tot mai intense. Pentru a fi alături de ei și a le asigura un start bun, Caroli îi susține cu echipamente sportive.

Prin concursul lansat pentru toate școlile din Pitești, cea mai votată școală va fi recompensată cu echipamente sportive pentru toți elevii clasei întâi. În perioada 23-30 septembrie oricine poate intra pe www.caroli.ro pentru a vota școala preferată. În doar doi pași simpli, elevii, părinții, profesorii, prietenii sau vecinii îi pot susține pe cei mici în acest concurs.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

“Vrem să fim alături de familiile din Pitești și de micuții care pornesc într-o nouă etapă a vieții lor. Și pentru că știm cât de important este sportul nu doar pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, ci și pentru rezultatele lor școlare, îi susținem cu echipamente sportive. Așteptăm ca tot mai mulți piteșteni să își voteze școala preferată, astfel încât tot mai mulți copii să se bucure de beneficiile activităților sportive!”, declară Ana-Maria Băjan, Marketing, Business Development & PR Executive Director Caroli România.

Pentru mai multe informații, vă invităm să luați legătura cu Loredana Ianuș:

E-mail: Loredana.ianus@graffitipr.ro

Telefon: 0040.735.777.980.

Caroli este prezent în Pitești încă din 2002, având în prezent aproximativ 1.000 de angajați, care formează principala unitate de producție a companiei din România. De aceea Caroli este alături de comunitatea din Pitești și investește în proiecte sociale care contribuie la dezvoltarea acesteia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3