NOR CURIER 930X122

asfalt

PITEȘTI: ASFALT SURPAT PE BULEVARD!

Un incident care putea avea urmări grave s-a produs astăzi pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, în zona Casei Corpului Didactic Argeș și a noului Centru de Afaceri.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

În timp ce aștepta la semafor, șoferița unui autoturism a sesizat cum asfaltul de sub mașina ei începe să se… surpe. După cum puteți vedea și în fotografia publicată pe internet, groapa căscată în asfalt este destul de adâncă. Din fericire, femeia nu a avut de suferit. Cine răspunde, însă, pentru incident? Cel mai probabil, nimeni. În Pitești a devenit o obișnuință ca nicio autoritate locală să nu își asume responsabilitatea și să nu plătească pentru astfel de incidente.

În urmă cu doar câteva zile atrăgeam atenția asupra stării deplorabile a străzilor din Pitești și a pericolului: http://epitesti.ro/administrativ-3/ni-se-surpa-strazile-primarule-video-si-galerie-foto/. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90